Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Home intro tekst

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau die u kunt inschakelen voor aankoop- of verkoopkeuringen van woningen of bedrijfsgebouwen (bouwkeuring). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor schade expertises, voor het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP's) inclusief conditiemeting (NEN2767), voor bouwbegeleiding, funderingsonderzoek, vochtdetectie of elk ander gespecialiseerd onderzoek wat te maken heeft met de bouwkundige of technische staat van uw woning of bedrijfspand. Veiligheidsinspectie van gas-, water- en elektriciteitsnetwerken volgens de NTA 8025 normering zijn eveneens een onderdeel van ons dienstenpakket. 

Jaarlijks honderden bouwkeuringen voor aan- of verkoop woningen en bedrijfspanden

Wij hebben een ruim en stabiel cliëntennetwerk opgebouwd bestaande uit vele makelaars, bouwtechnische ingenieurs bureaus, architecten, aannemers, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties. Jaarlijks verrichten wij voor particulieren en zakelijke cliënten vele honderden bouwkeuringen voor aan- of verkoop van woningen en bedrijfspanden. Ons kern werkgebied strekt zich uit over de volgende provincies: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant. Voor keuringen in deze provincies rekenen wij geen aanvullende kosten voor reistijd of reiskosten. Wij verwijzen u graag naar onze scherpe all-in tarieven.

Vastgoed is een waardevol bezit.

Wilt u eerst een vrijblijvend gesprek of een voorbeeld rapport ontvangen stuurt u ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Vastgoed is een waardevol bezit en wij zijn u graag van dienst!

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Tekst: Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees meer
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Tekst: Wilt u een keuring aanvragen?
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden