Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Deskundigen tekst en bestanden

Deskundigen onderzoek - schade expertise

Problemen in de bouw komen helaas regelmatig voor. Als er een bouwkundig geschil ontstaat is het noodzakelijk om zo snel mogen een deskundige daarvoor in te schakelen en advies in te winnen. Dat kan namens uw schadeverzekeraar, rechtsbijstandverzekering of omdat u inzage wilt in de staat en oplevering van het object. Wij werken objectief en onafhankelijk voor makelaars, projectontwikkelaars, verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, aannemers en particulieren.

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg voor een objectief en onafhankelijk onderzoek bij uw bouwkundig geschil.

U kunt denken aan de volgende onderwerpen waarin wij zijn gespecialiseerd.

  • Onderzoek naar aard en omvang van een schade aan een object
  • Getuige deskundige bij een rechtszaak ingeschakeld door de rechtbank
  • Getuige deskundige bij een juridisch geschil om als partij deskundig voor u op te treden
  • Bemiddeling bij een geschil over een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw
  • Contra expertise inzake een bouwgeschil waarin u bent betrokken

Dit doen wij in opdracht van de gedupeerde of namens de verzekeraar of rechtbank. In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal deskundigenonderzoeken en schade expertises uitgevoerd naar tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Heeft u een bouwgeschil met uw aannemer? Zorg dat u inzicht krijgt in het geschil!

Bent u verwikkelt geraakt in een bouwgeschil met uw aannemer dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn om inzicht te krijgen in het geschil en u helpen met een oplossing.

Zo kan het o.a. komen door slordigheden, fouten, slechte communicatie, onduidelijke offerte of het ontbreken van een goede omschrijving. Ook later kunnen zich problemen voordoen. Hierbij kunt u denken aan afgewaaide dakpannen, lekkage, vochtdetectie of een slechte fundering. Indien u te maken heeft met een geschil kunt u ons inschakelen als onafhankelijke deskundige partij. Vooraf zullen wij een plan van aanpak opstellen en onze opdrachtgever hierover informeren. Vervolgens zullen wij op een onafhankelijke wijze onderzoek doen. Hieruit volgt een expertiserapport waarin de aard en omvang van de schade of het geschil in wordt beschreven en is voorzien van een kostencalculatie.

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het adviseren van diverse partijen bij geschillen. Wij bieden heldere en duidelijke informatie en zullen een oplossing zoeken die voor beide partijen hanteerbaar is. Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek met een van onze deskundigen

Vraag nu bij ons een offerte aan

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden