Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Opleveringskeuring tekst en bestanden

Opleveringskeuring voor uw nieuwbouwwoning

Wordt uw nieuwbouwwoning binnenkort opgeleverd laat dan een voor- opleveringskeuring of voorschouw plaatsvinden voorafgaande aan de opleveringskeuring. Laat uw woning door een van onze inspecteurs bekijken op eventuele gebreken door middel van een voor- opleveringskeuring of opleveringkeuring. Onze inspecteurs weten als geen ander waar zij op moet letten. De opleverpunten worden doorgenomen en eventuele gebreken genoteerd. Dit zal zeer zorgvuldig gebeuren. Vraag direct een keuring aan!

In het Proces Verbaal van Oplevering staan de gevonden gebreken en tekortkomingen

Gevonden gebreken en tekortkomingen worden in een Proces verbaal van Oplevering genoteerd. Als uw woning wordt opgeleverd zal de bouwer dit proces begeleiden. Samen met de bouwer en één van onze bouwkundige inspecteurs loopt u door de woning en bekijkt alle opleverpunten. Onze inspecteur zal alle tekortkomingen en/of gebreken op de juiste wijze registreren. Het proces verbaal van oplevering is een overeenkomst tussen koper (opdrachtgever) en verkoper (bouwer) waarin beide rechten en plichten tot elkaar hebben. Het proces verbaal van oplevering is juridisch rechtsgeldig. Indien de bouwer niet binnen de gestelde termijn de gebreken en tekortkomingen heeft uitgevoerd of heeft hersteld is de bouwer in gebreken.

Schakel de deskundige inspecteurs van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg in bij oplevering van uw woning

Neem geen risico tijdens de oplevering van uw woning en schakel een van onze deskundige inspecteurs in. Zij zullen alle gebreken of tekortkomingen tijdig opmerken. Meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden vindt u op onze website. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag direct een opleveringskeuring aan

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden