Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwbegeleiding adviesbureau

Voortgang bouwproject, bouwvergaderingen en oplevering bewaakt door een bouwbegeleiding adviesbureau

Waarom een bouwbegeleiding adviesbureau uitermate handig is? Bouwvergaderingen en bezoeken aan de bouwplaats zijn elementair voor de tijdsplanning, maar kosten ook veel tijd. Voor deze werkzaamheden kan een bouwbegeleiding adviesbureau een uitkomst zijn. In die vergaderingen worden o.a. meer- of minderkosten en werkzaamheden besproken. De opdrachtgever wil namelijk niet voor verrassingen komen te staan of voor voldongen feiten. Een bouwbegeleiding adviesbureau kan u helpen bij o.a.:

  • Formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen
  • Het maken van technische tekeningen en berekeningen
  • De vergunningsaanvraag
  • Het selecteren van de juiste uitvoerende partijen

Dus alles op het gebied van bouwbegeleiding tot oplevering. Uiteraard verliezen wij hierbij uw budget en tijdschema niet uit het oog. Uw project start met een eerste vrijblijvend gesprek met bouwbegeleiding adviesbureau Zwanenburg.

Een bouwbegeleiding adviesbureau biedt ook hulp bij het bestek

Welk bestek heeft u nodig voor uw project? Laat een bouwbegeleiding adviesbureau u ondersteunen hierin. In de fase technisch ontwerp, als de omgevingsvergunning is ingediend en de constructie is uitgewerkt, wordt er een technische beschrijving gemaakt. In deze rapportage worden alle uit te voeren werkzaamheden, garanties, materialen, afwerkingen, bevestigingen, enzovoort omschreven. Bijna altijd wordt er gesproken over een bestek, dit komt bijna op hetzelfde neer. Echter met een bestek wordt vaak een STABU bestek bedoeld. Hierin wordt niets te wensen overgelaten, zelfs de kwaliteit van de bouten niet. De vraag voor u is welke variant het meest geschikt is voor uw project. Zwanenburg kan u als bouwbegeleiding adviesbureau beide varianten aanbieden. Vul uw gegevens in via het formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Voortgang bouwproject, bouwvergaderingen en oplevering bewaakt door een bouwbegeleiding adviesbureau
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden