Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Korendijk

Bouwkundig onderzoek van uw droomhuis in de buurt van Korendijk

Bouwkundig onderzoek van uw toekomstige huis in de buurt van Korendijk? Wilt u graag weten of uw toekomstige huis bouwkundig helemaal in orde is? Laat dan een bouwkundig onderzoek uitvoeren door een onafhankelijke en ervaren partij in de buurt van Korendijk: Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg. Wij zijn al vele jaren actief in ons vak en kunnen u uitstekend en snel van dienst zijn. Een bouwkundig onderzoek verrichten wij volgens de NEN2767 conditiemeting. Daarnaast voldoen al onze keuringen en inspectierapporten aan de eisen die Nationale Hypotheek Garantie stelt. Elk door ons opgesteld inspectierapport is voorzien van een NHG bijlage en wordt door alle banken en hypotheek verstrekkers geaccepteerd.

Elementen tijdens een bouwkundig onderzoek

Tijdens een bouwkundig onderzoek worden bepaalde elementen van een woning in Korendijk en omgeving onderzocht. Wij hebben enkele voor u op een rij gezet:

  • Riolering, kabels en leidingwerken
  • Glasvlakken op breuk en lekkage van de isolerende ruiten
  • Fundering
  • Schilderwerk binnen en buiten
  • Ramen, deuren en kozijnen binnen en buiten
  • Vloeren en plafonds

Na een bouwkundig onderzoek zullen we de staat van deze bouwelementen gedetailleerd uitwerken in een bouwkundig rapport conform de eisen die NEN2767 stelt aan het meten van de conditie van een woning en de daarbij behorende rapportage.

Afspraak voor een bouwkundig onderzoek

Wilt u een afspraak voor een bouwkundig onderzoek in de buurt van Korendijk? Neem dan contact met ons op. Keuringen kunnen binnen 3 dagen ingeplant worden waarbij u snel over het inspectierapport kunt beschikken. Wij werken niet alleen in de buurt van Korendijk maar ook daarbuiten. Wij zijn zeven dagen van de week tussen 7 uur 's morgens en 22 uur 's avonds telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 23 13 47 00.

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundig onderzoek van uw droomhuis in de buurt van Korendijk
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2023

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden