Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundige inspectie

Bouwkundige inspectie laten uitvoeren

Uw droomhuis gevonden, of uw gaat uw woning verkopen? Laat een bouwkundige inspectie uitvoeren. Voorkom verrassingen over de staat van het huis en laat het bouwkundig keuren door één van onze specialisten. Iedere bouwperiode heeft zijn eigen specifieke problemen en aandachtspunten. Dankzij de kennis van onze specialisten letten ze op deze punten tijdens de bouwkundige inspectie. Wij zijn bekend met de eisen die de Nationale Hypotheek Garantie stelt. Onze inspectierapporten en keuringen voldoen aan deze eisen en beschikken over een NHG bijlage die door alle hypotheek verstrekkers en banken wordt geaccepteerd.

Wat kunt u verwachten van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg?

Tijdens de bouwkundige inspectie gaan wij de woning visueel inspecteren, volgens de NEN2767 conditiemeting. De specialisten van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg zullen de woning kritisch, grondig en deskundig inspecteren. Hoe lang een inspectie duurt is afhankelijk van bouwkundige kenmerken en elementen, maar zal ten minste 1 uur duren. Samen met u gaat onze inspecteur door de woning en geeft toelichting op tekortkomingen en geconstateerde gebreken. Ook geeft onze specialist u onderhoudstips en gaat in op al uw vragen. Alle bevindingen en wat besproken is word beschreven in ons inspectierapport, een uitvoerig rapport in heldere en begrijpelijke taal. Niet alleen benoemen wij de geconstateerde gebreken ook lichten wij toe tot herstel van het gebrek. Gebreken brengen kosten met zich mee en daarom zijn al onze inspectierapporten voorzien van een kosten calculatie. In deze kosten calculatie wordt een indicatie gegeven van de kosten om de gebreken en tekortkomingen te laten herstellen. Wanneer er verwachte onderhoudskosten zijn voor op termijn geven wij u daar ook een indicatie van, ook dit vind u terug in het inspectierapport.

Gedetailleerd bouwkundig rapport

Ons rapport is gedetailleerd uitgewerkt zodat u precies weet waar u aan toe bent, op de hoogte bent van de kosten die eventueel nodig zijn om de woning in goede staat te brengen. Voorkom verrassingen en neem geen risico bij het kopen of verkopen van de woning, en laat een deskundig bouwkundige inspectie uitvoeren.

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op, Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg staat voor u klaar!

Maak a.u.b. uw keuze:

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundige inspectie
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden