Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Den Haag

Bouwkundige inspectie in Den Haag

Is de tijd gekomen om te verhuizen? Dan staat uw huis verkopen of uw droomhuis vinden hoog op uw lijstje. Wellicht bent u al een stap verder en is uw droomhuis binnen handbereik, of staat het bordje Te Koop al in de tuin. Maar weet u ook de staat van het huis? U wilt niet voor verrassingen komen te staan en daarom adviseren wij u een bouwkundige inspectie Den Haag te laten uitvoeren. Over verschillende bouwperiodes zijn er huizen in verschillende stijlen gebouwd. U begrijpt dat iedere bouwstijl en periode zijn eigen aandachtspunten en problemen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de bouwkundige inspectie Den Haag.

Wat kunt u verwachten van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg?

Een bouwkundige inspectie Den Haag is een visuele inspectie. Eén van onze specialisten komt daarvoor bij u langs en u gaat samen de woning bekijken. De inspectie neemt ten minste 1 uur in beslag, dit is afhankelijk van de grootte van het huis en de bouwkundige elementen. Heeft uw woning een grotere inhoud dan 500m3 of dateert uit een oudere periode? Dan kan de bouwkundige inspectie Den Haag ongeveer 1.5 tot 2 uur in beslag nemen. De woning wordt zeer grondig, deskundig en kritisch geïnspecteerd. Tijdens de inspectie krijgt u direct een toelichting over de gebreken die gezien zijn en de eventuele tekortkomingen. Wanneer u vragen heeft is daar ook gelegenheid voor en onze inspecteur zal deze graag beantwoorden.

Gedetailleerd bouwkundig rapport

U ontvangt van ons een inspectierapport, hierin staat uitvoerig geschreven wat er geconstateerd en besproken is. We constateren niet alleen de gebreken maar zullen ook beschrijven hoe deze hersteld kunnen worden. Hiervoor ontvangt u een kosten calculatie, om een idee te krijgen welke kosten u ongeveer mag verwachten voor het herstel van de gebreken en tekortkomingen. In het rapport ontvangt u ook een bijlage van Nationale Hypotheek Garantie, zij stellen daarvoor speciale eisen en onze keuringen en rapporten voldoen aan deze eisen. Dit wordt dan ook geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Geef onverwachte verrassingen geen kans en laat Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg een bouwkundige inspectie Den Haag uitvoeren!

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundige inspectie in Den Haag
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden