Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Leiden

Bouwkundige keuring van een woning in de buurt van Leiden?

Bouwkundige keuring laten uitvoeren van een woning in de buurt van Leiden die u wellicht wilt gaan kopen? Op zoek naar een specialistisch bedrijf die dit voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder en neem contact op met Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg. Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg beschikt over een team specialisten die al vele jaren dergelijke keuringen uitvoeren voor diverse opdrachtgevers. Wij hebben een ruim en stabiel cliëntennetwerk opgebouwd bestaande uit vele makelaars, bouwtechnische ingenieurs bureaus, architecten, aannemers, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties in de buurt van Leiden en omgeving. Hiervoor verrichten wij jaarlijks vele bouwkundige keuringen. Graag staan wij ook voor u klaar!

Grondige bouwkundige keuring

Indien u een bouwkundige keuring door ons laat uitvoeren in de buurt van Leiden bent u er zeker van dat dit op een grondige, deskundige en kritische wijze wordt uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte en bouwjaar van de woning kan een inspectie een uur tot twee uur duren. Na de bouwkundige keuring zal u een uitgebreid inspectierapport ontvangen. Hierin kunt u verschillende elementen terug vinden zoals:

  • De gekeurde onderdelen
  • Advies
  • Onderhoud
  • Gebreken
  • Kosten

Door middel van een kostencalculatie kunnen we u een indicatie geven wat de kosten zullen zijn voor het herstellen van de gebreken.

Bouwkundige keuring onderdelen

Tijdens een bouwkundige keuring kunnen we verschillende onderdelen van de woning controleren. Zo bekijken we de staat van het dak, dakconstructie en dakbedekking. Maar ook het metsel- en voegwerk binnen en buiten, de ramen, deuren en kozijnen binnen en buiten, de vloeren en plafonds, de technische installatie voor gas, water en elektra, verwarming, warmwater voorzienning, zonneboiler en zonnepanelen. Indien er een kruipruimte aanwezig is die we kunnen betreden kunnen we deze ook onderzoeken. Meer informatie over een bouwkundige keuring? Of er een uit laten voeren in de buurt van Leiden? Neem dan contact met ons op.

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundige keuring van een woning in de buurt van Leiden?
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden