Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Keuring

Een keuring laten uitvoeren door Zwanenburg?

U gaat een woning kopen of verkopen en is het wellicht verstandig om een keuring uit te laten voeren? Eén van onze specialisten zal tijdens deze keuring de betreffende woning visueel inspecteren. De inspectie vindt plaats volgens de NEN2767 conditiemeting. Elementen die onderzocht kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Dak, dakconstructie en dakbedekking
  • Metsel- en voegwerk binnen en buiten
  • Ramen, deuren en kozijnen binnen en buiten
  • Vloeren en plafonds
  • Technische installatie voor gas, water en elektra, verwarming, warmwater voorziening, zonneboiler en zonnepanelen

Afhankelijk van de bouwkundige kenmerken en elementen zullen wij de woning deskundig inspecteren. Gedurende de inspectie zal de inspecteur toelichting geven op eventueel geconstateerde gebreken en of tekortkomingen. Alles wat wordt geconstateerd en wordt verteld word beschreven in een uitvoerig inspectierapport. Wij zullen altijd uitgaan van een volledige en uitvoerige keuring waarbij het inspectierapport gemiddeld 24 pagina's beslaat.

De keuring verwerkt in een rapport

Wat kunt u verwachten van een keuring en het daarbij behorende rapport? In heldere en begrijpelijke taal zullen wij de geïnspecteerde elementen benoemen en bespreken en voorzien van een beoordeling. Geconstateerde gebreken beschrijven wij met een toelichting tot herstel van het gebrek. Al onze inspectierapporten zijn voorzien van een kosten calculatie waarbij een indicatie wordt gegeven om de geconstateerde gebreken en tekortkomingen te kunnen laten herstellen. Tevens zal het inspectierapport, waar mogelijk en betreft relevantie, een indicatie geven van de te verwachten onderhoudskosten op welke termijn dan ook. Al met al een deskundige keuring inclusief bijbehorend rapport! Bel of mail ons voor uw keuringen!

Maak a.u.b. uw keuze:

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Een keuring laten uitvoeren door Zwanenburg?
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2022

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden