Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
nul-meting

Wat kunt u verwachten van een nul-meting keuring?

Tijdens een nul-meting keuring worden er verschillende elementen onderzocht. Enkele voorbeelden van elementen die onderzocht worden zijn de kruipruimte, fundering, hemelwaterafvoer en het hang- en sluitwerk van deuren en ramen. Op basis van de elementen, die onderzocht worden tijdens de nul-meting keuring, wordt de staat uitgewerkt in een gedetailleerd rapport. Dit rapport zal worden opgemaakt conform de gestelde eisen.

Het grote voordeel van een keuring is dat u precies weet waar u aan toe bent. Na het afronden van het koopproces wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan, dankzij het gedetailleerde rapport weet u exact welke kosten er gemaakt dienen te worden om de woning (weer) in goede staat te brengen. Daarnaast bevat het rapport ook eventuele verbeterpunten die in de toekomst aangepakt kunnen worden.

Laat een nul-meting keuring uitvoeren door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Neem contact op

Voldoet de nul-meting keuring aan de NHG?

Voldoen al onze keuringen, zoals de nul-meting keuring en de inspectierapporten, aan de eisen die de Nationale Hypotheek Garantie stelt? Absoluut, alle inspectierapporten die door ons worden opgesteld zijn voorzien van een NHG-bijlage en worden door alle hypotheekverstrekkers en banken geaccepteerd. Bij Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg kunnen wij onze keuringen binnen 3 werkdagen inplannen, dit geeft als voordeel dat u snel kunt beschikken over het desgewenste rapport!

Wat houdt een nul-meting keuring in?

Bij de opleveringskeuring wordt een proces verbaal van oplevering opgesteld. Dit proces verbaal is een juridisch rechtsgeldig overeenkomst tussen de koper en de verkoper waarin beide partijen rechten en plichten tot elkaar hebben. Wanneer de aannemer niet binnen de gestelde termijn de gebreken en tekortkomingen heeft uitgevoerd en/of heeft hersteld, is de aannemer in gebreke.

Schakel één van onze deskundige inspecteurs in en neem geen enkel risico tijdens de oplevering van uw nieuwe woning. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een nul-meting keuring? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Wat kunt u verwachten van een nul-meting keuring?
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2021

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden