Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
MJOP opstellen

MJOP opstellen door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Voor MJOP opstellen is informatie nodig over het gebouw. Graag komen wij ter plaatse om te bepalen wat de elementen aan het gebouw zijn die onderhoud nodig hebben. Aan welke elementen kunt u dan denken? Denk dan bijvoorbeeld aan het schilderwerk of dakbedekking, maar er is natuurlijk nog veel meer. Tijdens de MJOP opstellen inspectie kijken we niet alleen naar achterstallig onderhoud maar ook naar het onderhoud voor in de toekomst. Na de bouwkundige opname ontvangt u het meerjarenonderhoudsplan in de vorm van een schriftelijk inspectierapport. In dit rapport vind u inzicht in de huidige staat van de bouwelementen, ook vind u om welke bouwelementen het gaat. De begroting voor het onderhoud aan de bouwelementen voor de toekomt staat hier ook in. Een meerjarenonderhoudsplan stellen we op voor de duur van 10, 15 of 20 jaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we oprecht zeggen: Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg is gespecialiseerd in het opstellen van een MJOP!

Conditiemeting NEN2767

Wij combineren het MJOP opstellen met een conditiemeting, overeenkomstig de NEN2767 Dankzij de conditiemeting weet u meteen welke bouwelementen direct onderhoud nodig hebben. De NEN2767 is een objectieve inspectiemethode om de technische staat te bepalen van verschillende bouwelementen op het moment van de inspectie. Door op de hoogte te zijn van de huidige situatie kunnen we het onderhoud voor de toekomst bepalen. Want u wilt toch ook het pand in goede staat behouden? Neem geen risico en laat een MJOP opstellen, zodat de kosten voor de toekomst gedekt zijn!

MJOP voor VvE

VvE staat voor Vereniging van Eigenaren, hierin zitten meerdere woningen. Zoals het met elk pand is moet er eens in de tijd groot onderhoud gepleegd worden. Wat is groot onderhoud? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan onderhoud aan het dak en de kozijnen. Maar dit kan ook elektrisch onderhoud zijn, zoals de verlichting of wellicht de lift als deze in het gebouw zit. Al de werkzaamheden voor het onderhoud worden betaald door de VvE. Als de VvE een MJOP opstellen heeft laten uitvoeren is al bepaald wat de kosten ongeveer kunnen zijn. Want dankzij het meerjarenonderhoudsplan is er al een maandelijks bedrag vastgesteld, die door de leden van de VvE elke maand betaald wordt. In een MJOP wordt ook rekening gehouden met onverwachte kosten, in het onderhoudsplan wordt een buffer opgebouwd voor onverwachte gebeurtenissen. U wilt de kosten gedekt hebben? Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg komt graag bij u langs!

Maak a.u.b. uw keuze:

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
MJOP opstellen door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2023

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden