Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Hollands Kroon

MJOP opstellen Hollands Kroon

Om een MJOP opstellen Hollands Kroon voor u te kunnen maken hebben we informatie nodig over het pand. Eén van onze specialisten komt daar graag voor langs, zodat er bepaald kan worden welk onderhoud nodig is voor de verschillende bouwelementen. Onze specialist kijkt tijdens het MJOP opstellen Hollands Kroon naar de huidige staat van het pand, achterstallig onderhoud zal aan het licht komen en dit wordt ook meegenomen in het meerjarenonderhoudsplan. Ook wordt er gekeken naar het onderhoud wat nu nog in de toekomst ligt, zoals bijvoorbeeld het schilderwerk. U ontvangt na de bouwkundige inspectie een schriftelijk rapport van ons. Daarin staat het onderhoud vermeld per bouwelement, zowel het achterstallige onderhoud als onderhoud voor op termijn. Ook kunt u de begroting daarvoor terug vinden in het onderhoudsplan. Een meerjarenonderhoudsplan kunnen we opstellen voor meerdere termijnen, u kunt kiezen voor 10, 15 of 20 jaar.

Conditiemeting NEN2767

MJOP opstellen Hollands Kroon wordt gecombineerd met de conditiemeting NEN2767. Door het uitvoeren van de meting weet u het directe onderhoud per element. Het is een objectieve methode om de technische staat te bepalen op het moment van de inspectie. Want u heeft de kennis van de huidige staat nodig om te kunnen weten welk onderhoud nodig is op termijn. Om het pand voor nu en in de toekomst in perfecte staat houden is kennis in de kosten en onderhoud nodig. Een MJOP opstellen Hollands Kroon voorkomt verrassingen en geeft garanties voor de toekomst.

MJOP voor VvE

Wat is een VvE? Dit is een Vereniging van Eigenaren, in het pand zitten dan een aantal woningen. Wanneer het pand weer in aanmerking komt voor onderhoud wordt dit bekostigd vanuit de Vereniging van Eigenaren. Wanneer er een MJOP opstellen Hollands Kroon is uitgevoerd weet u de kosten die nodig zijn voor het onderhoud. Elk lid van de VvE heeft een maandelijks bedrag hiervoor overgemaakt, dit bedrag staat vastgesteld in het meerjarenonderhoudsplan, en zo zullen de kosten gedekt zijn. Ook is er in het MJOP een buffer gebouwd voor onverwacht onderhoud en de kosten daarvan. Voorkom verrassingen en laat de kosten van het onderhoud geen belemmering zijn.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg, gespecialiseerd in het opstellen van MJOP!

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
MJOP opstellen Hollands Kroon
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2021

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden