Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Leiderdorp

De ervaren inspecteurs van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg staan klaar voor uw nieuwbouw opleveringskeuring

Wordt uw nieuwbouwwoning in de buurt van Leiderdorp binnenkort opgeleverd? Wilt u graag een opleveringskeuring voor nieuwbouw uit laten voeren? Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg is hét aangewezen adres! Wij beschikken over een team ervaren inspecteurs die als geen ander weten waar ze op moeten letten bij opleveringen van woningen. Bij deze belangrijke laatste stap van het betrekken van uw nieuwe huis is deze keuring beslist geen overbodige luxe. Ons team voert deze keuringen uit in Leiderdorp en de omgeving. Ons kern werkgebied strekt zich uit over de volgende provincies : Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Een afspraak voor een opleveringskeuring voor nieuwbouw in de buurt van Leiderdorp? Neem dan contact met ons op.

Laat uw nieuwbouw woning in Leiderdorp checken op gebreken met een opleveringskeuring

Tijdens een opleveringskeuring van nieuwbouw wordt er door een ervaren inspecteur gekeken of de woning voldoet aan alle gestelde eisen. Eventuele gebreken kunnen direct worden herkend en worden verwerkt in een rapport. Op deze wijze kunnen we goed controleren of deze gebreken ook daadwerkelijk hersteld worden. Indien de bouwer niet binnen de gestelde termijn de gebreken en tekortkomingen heeft uitgevoerd of heeft hersteld is de bouwer in gebreken. Neem dus geen risico en schakel ons in. Wij komen bij u langs in de buurt van Leiderdorp en omgeving.

Laat gemaakte afspraken tijdens het bouwen van uw nieuwbouw woning in Leiderdorp goed controleren en voorkom verrassingen

Een nieuwbouwwoning wordt gebouwd conform bepaalde afspraken. Ook zijn er diverse opties die de kopers kunnen kiezen. Van belang is goed te controleren of het eindresultaat voldoet aan deze gemaakte afspraken. Zo kunnen er namelijk eventuele gebreken aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan:

  • Beschadigingen
  • Verkeerde materialen
  • Meerwerk niet juist
  • Slordig schilderwerk

Kies daarom voor een professionele opleveringskeuring voor nieuwbouw verzorgd door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg in de buurt van Leiderdorp.

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Opleveringskeuring nieuwbouw in de buurt van Leiderdorp?
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2023

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden