Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Opleveringskeuring

Opleveringskeuring door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Uw nieuwbouwhuis wordt opgeleverd en u wilt zorgeloos de sleutel in ontvangst nemen? Laat dan Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg een opleveringskeuring nieuwbouw uitvoeren. Uw woning wordt door onze inspecteurs bekeken en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. U wilt zeker weten dat uw nieuwe woning geen bouwkundig gebreken heeft? Maak snel een afspraak bij ons voor een opleveringskeuring!

Wat is een opleveringskeuring?

Uw woning is bijna klaar en daar heeft u misschien wel lang op gewacht. U wilt niets liever dan beginnen aan het klussen en inrichten, maar herkent u de gebreken en tekortkomingen van het huis? Samen met u en de bouwer lopen we door het huis en bekijken we alle opleverpunten tijdens de opleveringskeuring. Het is een visuele keuring waarnaar u meteen inzicht heeft in de bouwkundige gebreken. Deze visuele keuring vind plaats in het hele huis, van boven naar beneden en van binnen naar buiten. De gevonden tekortkomingen en gebreken noteren we in een Proces verbaal van Oplevering, dit wordt zorgvuldig en op de juiste manier geregistreerd.

Waarom een opleveringskeuring laten uitvoeren?

Vaak wordt er gedacht dat alleen bij oude huizen gebreken en tekortkomingen zijn, maar dit kan ook zeker voor komen bij nieuwe huizen. Daarvoor adviseren wij dan ook een opleveringskeuring nieuwbouw te laten uitvoeren, zodat u helemaal op de hoogte bent. Na de keuring ontvangt u een Proces verbaal van oplevering wat juridisch rechtsgeldig is. Het is een overeenkomst tussen u en de bouwer, waarin u beide rechten en plichten heeft. Deze overeenkomst zal dan ook door u en de bouwer ondertekend worden. Zo heeft de bouwer de plicht om binnen een gesteld termijn de tekortkomingen en gebreken te herstellen. Wanneer de bouwer hier niet aan voldoet staat u sterk bij een eventueel juridisch geschil. Een ander bijkomend voordeel is de kennis van onze bouwkundige specialisten, hierdoor kan een bouwer de tekortkomingen en gebreken niet verbergen. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart de sleutel in ontvangst kan nemen! U wilt een opleveringskeuring nieuwbouw laten uitvoeren? We zien uw aanvraag graag verschijnen bij Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg!

Maak a.u.b. uw keuze:

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Opleveringskeuring door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden