Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Rotterdam

Opleveringskeuring Rotterdam door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

U heeft een nieuwbouwhuis gekocht en de oplevering nadert al snel? Dan wilt u niets liever dan zorgenvrij de sleutel van uw nieuwe huis ontvangen. Dat kan! Wij adviseren u om een opleveringskeuring nieuwbouw te laten uitvoeren. U zoekt dan een bedrijf die weet wat er van ze verwacht word. Kies voor Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg, dankzij onze jarenlange ervaring weten we alle punten waarop gelet moet worden. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs voor een opleveringskeuring Rotterdam!

Wat is een opleveringskeuring Rotterdam?

Uw woning wordt bijna opgeleverd en u staat klaar om te beginnen met het klussen. Maar wat als er tekortkomingen of gebreken zijn? Soms weet u als huiseigenaar niet waar u het beste op kunt letten en kan het zijn dat u de gebreken niet herkent. Daarvoor zijn wij, om samen met u en de aannemer uw huis te inspecteren. Alle opleveringspunten komen aan bod in de opleveringskeuring Rotterdam. De keuring is visueel en wordt uitgevoerd door een specialistische inspecteur. U gaat met elkaar door de hele woning, niet alleen van beneden naar boven maar ook van binnen naar buiten. Direct weet u de gebreken en tekortkomingen, deze worden ook opgeschreven in een Proces Verbaal van Oplevering. U mag van ons Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg verwachten dat wij dit correct en zorgvuldig registreren.

Waarom een opleveringskeuring Rotterdam laten uitvoeren?

Het is verkeerd gedacht om te denken dat alleen oude huizen gebreken hebben, ook nieuwe huizen hebben gebreken of tekortkomingen. Een opleveringskeuring nieuwbouw zorgt dat u inzicht heeft en u kunt daarmee nare verrassingen voorkomen. Het Proces Verbaal van Oplevering wat u ontvangt is juridisch rechtsgeldig, eigenlijk een contract tussen u en de aannemer. Zoals in elk contract geldt heeft u hierin beiden plichten en rechten, en zal door beide partijen ondertekend worden. Een plicht die een aannemer heeft is om de gebreken te herstellen is een afgesproken termijn. Doet de aannemer dit niet staat u juridisch sterk bij onenigheid die hierdoor zou kunnen ontstaan. Ook kan een aannemer de gebreken niet achterhouden tijdens de opleveringskeuring Rotterdam, dankzij de jarenlange ervaring van onze bouwkundige inspecteurs.

Neem met een ontspannen gevoel de sleutel in ontvangst omdat u een opleveringskeuring nieuwbouw heeft laten uitvoeren!

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Opleveringskeuring Rotterdam door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden