Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
inspectie

Heeft u een inspectie rapport nodig? Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg staat graag voor u klaar!

Welk soort rapporten stellen wij op? Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg maakt o.a. inspectie rapport. Bouwkundige rapporten bij aanschaf/aankoop van woningen/panden omvatten o.a.:

  • Samenvatting kostenramingen.
  • Overzicht beoordeling bouwdelen.
  • Uitgebreide gedetailleerde informatie geconstateerde gebreken.
  • Kostenberamingen voor directe kosten, termijnkosten 5 jaar en verbeterkosten.
  • Bijlage voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Vanaf het oplevermoment van een woning, zal een woning onderhoud nodig hebben om te voorkomen dat de staat van de woning verslechtert en dat de levensduur verlengd wordt. Om vast te stellen wat de technische- en onderhoudsstaat van een woning of ander onroerend goed is, is een objectieve beoordeling door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg noodzakelijk. Maar voor elk ander soort rapport, denk aan een inspectie rapport, zijn wij uw aangewezen partner!

Na de inspectie ontvangt u een speciaal opgesteld rapport met bevindingen

Projectleider bij een woningcorporatie en geen tijd voor technische opleveringen? Een oplevering laten uitvoeren inclusief bijbehorend rapport, zoals inspectie rapport? Uw gebouwen moeten in een goede conditie verkeren. Laat Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg een MJOP of MJOB (meerjarenonderhoudsplan of -begroting) maken. Hiermee weet u exact waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u deskundige bedrijven inschakelen die voor u het onderhoud uitvoeren. Speciaal opgesteld rapport ten behoeve inspectie geeft u precies aan wanneer het onderhoud moet plaatsvinden en welke reservering daarvoor nodig is.

Tijdens de inspectie inventerariseren wij de conditie van het gebouw

Hoe werkt het met zo’n inspectie rapport? Met ons netwerk van inspecteurs door heel Nederland inventariseren wij voor u de conditie van alle onderdelen van uw gebouw. Vervolgens krijgt u een uitgebreid inspectie rapport met de benodigde informatie. Zo heeft u alles in handen voor een goede reservering en een goed technisch beheer. Zelfs een VvE is wettelijk verplicht om geld te reserveren voor onderhoudswerkzaamheden aan panden die wellicht in de toekomst uitgevoerd moeten gaan worden. Voor goede kostenraming is het belangrijk om vooraf in kaart te laten brengen wat voor onderhoud het pand nodig heeft. Dit wordt ook in een MJOP opgesteld voor de duur van 10, 15 of 20 jaar. Het opstellen van een MJOP is één van onze specialiteiten.

Veel gas- en elektrische installaties voldoen niet aan de veiligheidseisen, met het laten opstellen van een inspectie rapport weet u waar u aan toe bent.

Of een rapport betreft veiligheidsinspectie Gas / Water / Elektra tot ons pakket behoort? Ook hierin kunnen wij u voorzien. Momenteel voldoen naar schatting de gas- en elektrische installaties in meer dan helft van de woningen niet aan de veiligheidseisen. Daarom is het verstandig om gas- en elektrasystemen periodiek te laten inspecteren. Een goed moment is het uiteraard als u een nieuwe woning koopt als particulier. Inspecteurs van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg zijn opgeleid en met de benodigde apparatuur uitgerust om de elektra en gasinstallaties conform deze norm te inspecteren. Tijdens de inspectie van de woning wordt onder andere constant het CO gehalte gemeten. Dit soort rapporten zoals bijvoorbeeld ook een inspectie rapport, worden volgens bepaalde eisen opgesteld. Vraag vandaag nog een door uw gewenste keuring aan, bel of mail ons voor meer informatie.

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
inspectie rapporten, opgesteld door Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2021

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden