Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Tekst

Ing. Walther Zwanenburg

Walther Zwanenburg heeft een technische opleiding in de bouwnijverheid en de algemene bedrijfskunde op HBO niveau met goed succes afgerond. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende bedrijven in de logistiek, industrie en bouwnijverheid is hij in 2007 voor zichzelf begonnen door de oprichting van een bouwkundig adviesbureau en een aannemerij in de particuliere woning sector. Walther Zwanenburg heeft zich na zijn opleiding verder ontwikkelt door het volgen van vaktechnische cursussen en opleidingen ter ondersteuning van zijn vak- en werkgebied waarbij hij als professional beschikt over up-to-date kennis en ervaring. Walther Zwanenburg heeft ruime ervaring opgedaan in de uitvoering en uitwerking van bouwkeuringen, bouwkundige onderzoeken en het uitvoeren van schade expertises en het opstellen van rapportages.

Piet Fieret

Piet Fieret zal op freelance basis ons team versterken in het uitvoeren en uitwerken van bouwkundige onderzoeken, bouwbegeleiding en het maken en opstellen van schade expertises.

Piet Fieret heeft ruime bouwkundige ervaring in zowel de praktijk als ook het bouwkundig onderwijs. In 2014 is hij verkozen door meer dan 600 vak-docent-collega’s tot meest creatieve Bouwtechniek Docent van Nederland. Naast zijn jarenlange werkervaring als docent in het speciaal onderwijs en het vmbo heeft hij zich verdiept in duurzaamheid en bewustwording. Zijn passie voor houtbewerking en vakmanschap toont hij in zijn unieke ontwerp schommelstoel Schommeli welke de mens weer in balans brengt. Naast zijn werk met Stoeli® blijft hij  zijn brede ervaring aanscherpen. Piet stuurt met zijn kennis en ervaring diverse processen creatief aan waarbij hij deze gedoseerd overbrengt op de nieuwe generatie. 

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2023

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden