Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Amsterdam

Bouwkundig rapport in de buurt van Amsterdam en omgeving

Bouwkundig rapport laten maken van een woning in de buurt van Amsterdam? Uw toekomstige droomwoning laten inspecteren? Maak dan een afspraak met Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg. Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg staat snel voor u klaar en verricht al een bouwkundige keuring vanaf 220 euro. Wij raden u aan dit altijd te doen voordat u een woning gaat kopen. Indien u dit door ons laat doen zullen wij de woning visueel inspecteren volgens de NEN2767 conditiemeting. Alles wat wordt geconstateerd en wordt verteld word beschreven in een uitvoerig bouwkundig rapport. Aan de hand hiervan bent u goed op de hoogte van de staat van bepaalde elementen in de woning zoals:

  • Vloeren en plafonds
  • Technische installatie voor gas, water en elektra, verwarming, warmwater voorziening, zonneboiler en zonnepanelen
  • Kruipruimte word onderzocht en indien mogelijk betreden
  • Hemelwaterafvoeren, waterslagen en loden afdichtingen
  • Fundering

En uiteraard nog veel meer.

Verschil bouwkundig rapport en een taxatie

Het laten maken van een taxatierapport is verplicht voor het verkrijgen van een hypotheek. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor het op laten stellen van een bouwkundig rapport. Een bouwkundig rapport geeft meer inzicht in de eventuele onderhoudskosten. In heldere en begrijpelijke taal zullen wij de geïnspecteerde elementen benoemen, bespreken en voorzien van een beoordeling. Op deze wijze hebben wij al voor vele klanten in Amsterdam en omgeving rapporten op mogen stellen. Graag doen wij dit ook voor u.

Bouwkundig rapport van A t/m Z

Voordat we een bouwkundig rapport op kunnen stellen vind er een visuele inspectie plaats. De bevindingen van deze inspectie, de aanbevelingen en bijkomende kosten zullen wij vervolgens verwerken in een bouwkundig rapport. We zullen altijd uitgaan van een volledige en uitvoerige inspectie waarbij het inspectierapport gemiddeld 24 pagina's beslaat. Maak nu een afspraak. Wij komen langs in de buurt van Amsterdam en omgeving.

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundig rapport in de buurt van Amsterdam en omgeving
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden