Navigatie
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Rotterdam

De waarde van een gedegen bouwkundige keuring in Rotterdam 

Bij de aankoop van een oudere woning in Rotterdam is een grondige bouwkundige inspectie essentieel. Het team van specialisten bij Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg voert eerlijk en vakbekwaam onderzoek uit. Afhankelijk van de bouwkundige kenmerken en elementen zullen wij de woning deskundig inspecteren. Onze inspectie omvat diverse elementen, zoals: 

  • Het dak en alles wat daarbij hoort, zoals de constructie en de bedekking
  • Het metselwerk en voegwerk, zowel binnen als buiten
  • De ramen, deuren en kozijnen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant
  • De vloeren en plafonds

Gedetailleerde inspectie van bouwkundige elementen met rapportage in Rotterdam 

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg voert een grondige inspectie van de woning uit volgens de NEN2767 conditiemeting. Waarbij de bouwkundige kenmerken en elementen zorgvuldig worden gecontroleerd. Dit omvat een gedetailleerde beoordeling van technische installaties zoals gas, water, elektra, verwarming, warmwatervoorziening, zonneboiler en zonnepanelen. De inspecteur zal tijdens de inspectie heldere uitleg geven over eventuele geconstateerde gebreken en tekortkomingen. Wat wordt er gecontroleerd bij een bouwkundige keuring?  

  • Potentiële waterlekkages
  • Mogelijke schade door houtrot
  • Eventuele aantasting door houtworm
  • Verzakkingen die kunnen optreden in de fundering
  • Eventuele scheurvorming in muren of andere bouwelementen

Grondige inspectierapporten voor weloverwogen besluitvorming bij het kopen van een woning 

Na afloop ontvangt u van Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg een overzichtelijk rapport van de inspectie, waarin alle geconstateerde elementen en hun beoordeling duidelijk worden weergegeven. We benoemen, bespreken en beoordelen de geïnspecteerde elementen. Ook voegen we een kostenberekening toe voor de herstelkosten van geconstateerde gebreken en tekortkomingen. Indien van toepassing, geven we ook een schatting van de te verwachten onderhoudskosten op zowel de korte als de lange termijn. 

Bij Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg begrijpen we dat een grondige inspectie van een woning essentieel is bij het nemen van weloverwogen beslissingen tijdens het koopproces. Daarom bieden wij uitgebreide inspectierapporten die u voorzien van volledige informatie over de staat van de woning. Onze rapporten zijn gedetailleerd en bieden u een helder inzicht in de bouwkundige staat van de woning. Wanneer een bouwkundige keuring in Rotterdam uit laten voeren? Bouwkundige Adviesbureau Zwanenburg streeft naar snelle en efficiënte service. Waarbij we de keuring binnen drie dagen inplannen zodat u snel toegang heeft tot het inspectierapport. Als u een bouwkundige keuring oude woning of een bouwkundige keuring bedrijfspand wilt laten uitvoeren, kunt u direct contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om uw keuring in te plannen. Uw tevredenheid is onze prioriteit! 

Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg logo
Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg
Bouwkundige keuring van een woning in de buurt van Rotterdam?
Laat uw reactie achter

Copyright © Bouwkundig Adviesbureau Zwanenburg 2024

Designpro.nl | Sitemap | Site index | Algemene voorwaarden